Yanmar har produceret millioner af dieselmotorer.

Baggrunden for Yanmar's kvalitetsprogram af marinemotorer til lystbåde og erhvervsfartøjer er en unik viden og erfaring inden for dieselteknologi.

Viden og erfaring opbygget i Yanmar organisationen gennem næsten et helt århundrede siden starten i 1912.

Yanmar's motorprogram er designet og produceret til moderne både, hvor der stilles store krav til brugervenlighed, økonomi, ydeevne og driftssikkerhed. Det er disse faktorer, som har ført Yanmar frem til en ledende position på verdensmarkedet med en produktion på mere end 500.000 dieselmotorer om året.

I Danmark har Yanmar et net af  autoriserede forhandlere og servicecentre over hele landet. Hver forhandler kan ud over sit eget reservedelslager trække på Yanmar's eget lager hvor erfarne produktspecialister også er klar til at yde forhandlerne assistance

Bevar din båds værdi
Når din båd når en alder, hvor motoren trænger til udskiftning, eller du føler, at du har brug for flere kræfter, betaler det sig bedst at vælge en motor af et anerkendt mærke. Så er du og en evt. ny ejer også i årene fremover sikker på at kunne få service og reservedele. Den sikkerhed får du, når du vælger en Yanmar til din båd.

 
Følg Yanmar på facebook.